Back

Dissabte

REI AMI

REI AMI

Superorganism

Superorganism

Tiffany Day

Tiffany Day

oceanfromtheblue

oceanfromtheblue

DONGURIZU

DONGURIZU

Macross 82-99

Macross 82-99

yuugen

yuugen

DATCH

DATCH

REI AMI

REI AMI va néixer en Seül (Corea del Sud) i es va traslladar a Maryland quan tenia 6 anys. Tot i que la seva família tenia creences cristianes força estrictes “en què qualsevol música “mundana” estava prohibida”, segons relata ella mateixa, la seva educació la va fer obrir-se a la música prohibida rápidament. En l´escola secundaria va explorar aquesta “música mundana”, des de Destiny´s Child i Mariah Carey fins Britney Spears, a més d´un munt de K-Pop. Més endavant es va interessar per la discografía de Kendrick Lamar, Lauryn Hill, Luther Vandross, A$AP Rocky i Drake, convertint-se en punts de referència per a les seves incipients creacions. “Recordo que em ficava en molts embolics amb els meus pares quan m´enxampaven escoltant música que no era cristiana. Una vegada es va obrir el meu iTunes mentre el meu pare estava fent servir l´ordinador i va veure Birthday Sex de Jeremih. Es va tornar boig i em va dir que aniria a l´infern per escoltar aquest tipus de música.” Tot i això, totes aquestes experiències la van dotar d´una determinació infrangible. Qualsevol tipus d´expressió creativa estava “mal vista”, com ella recorda. “L´única vegada que els meus pares em van animar a fer música va ser amb fins religiosos; em van fer clases de piano i guitarra per a que pogués tocar a l´esglèsia.

 • Strategy

  https://www.instagram.com/rei.ami

 • Design

  https://www.youtube.com/c/reiami

 • Client

  https://twitter.com/reiamimami

View Project

Superorganism

Quan l´any 2017 Superorganism va penjar en internet la seva primera cançó, la reacció va ser de tot menys tèbia. L´estètica desenfadada del grup – un poti poti post-tot d´indie pop psicodèlic i electrónica Funky efervescent – va captar l´atenció ràpidament; Frank Ocean va co-signar el tema inaugural Something For Your M.I.N.D menys d´un mes després de la seva aparició a Soundcloud. Als fórums van sorgir rumors i es va especular amb la possibilitat de que Superorganism fos un projecte de pop conceptual d´una antiga banda de rock o fins i tot l´avatar virtual d´algún famós. Alguns escèptics es preguntaven si el líder de la banda existía realment. Aquest és Orono, cantautor japonès que,a través d´Internet, va contactar amb la resta dels membres de la banda trovant-se ells en els seus respectius països mentre estudiava en un institut de Nova Inglaterra.

 • Strategy

  https://www.instagram.com/sprorgnsm/

 • Design

  https://www.youtube.com/@superorganism9131

 • Client

  https://twitter.com/SPRORGNSM

View Project

Tiffany Day

Nascuda a Toronto, criada a Kansas i ara establerta a Los Àngeles, aquesta cantautora i productora de 20 anys va començar a crear música a una edat primerenca. Amb formació clássica en piano i violí, s´inspira en les seves habiltats auditives bàsiques per produir una progressió captivadora i melodies originals. El seu estil musical s´engloba dins del indie i el pop de dormitori amb influències electròniques, fent de la seva música una barreja única entre subgéneres. Gràcies al gran suport a Internet el seu treball dins la industria musical es cada cop més rellevant.

 • Strategy

  https://www.instagram.com/tiffdidwhat/

 • Design

  https://www.youtube.com/c/TiffanyDay

 • Client

  https://twitter.com/tiffdidwhat

View Project

oceanfromtheblue

Oceanfromtheblue és un cantautor de R&B establert a Seül amb un to vocal estètic i lletres dolces. Va començar a escriure cançons a la universitat i comptava amb una legió de seguidors a Internet abans de debutar el 2018. La seva veu inquietant e instrumental evoca una profunda melancolía amb centelleigs de calidesa. La seva música ens transporta a un vall d´emoció que habita a l´interior de cadascún de nosaltres a través d´una música tan acolorida com l´oceà canviant. La seva veu dolça i les seves melodies enganxoses han omplert moltes llistes de reproducció i han acumulat una gran base de seguidors. Cada cançó captura un romanticisme agredolç, des de la fragilitat de Mistaken a l´assombrosa melancolía de Sherlock. És música que alleuja l´ànima.

View Project

DONGURIZU

DONGURIZU és el duet més singular procedent del Japó. Format per Mori i Chomo, barregen música rap i electrònica amb resultats sorprenent. La seva cançó NO WAY es va convertir en un éxit viral als serveis de streaming de música a tot el món, aconseguint les primeres posicions en molts països de parla hispana. Aquesta serà la seva primera vegada a Europa i estem desitjant que tots surtiu de festa amb ells.

 • Strategy

  https://instagram.com/dongurizu

 • Design

  https://www.youtube.com/@dongurizu_jp/

 • Client

  https://twitter.com/dongurizu

View Project

Macross 82-99

Nascut a Ciutat de Méxic i resident a Osaka, Macross 82-99 és un productor de música electrónica i DJ del subgénere Future Funk que combina la producció de samples funk, house i city pop amb el llenguatge visual del vaporwave. En els seus temes sol fer servir sons de videojocs i de cultura japonesa, influenciat en gran part per l´estética d´anime dels anys 80 i 90. Prepara´t per ballar i gaudir de grans temes com Fun Tonight, amb més de 17 milions de reproduccions a Spotify.

 • Strategy

  https://www.instagram.com/macross8299

 • Design

  https://macross82-99.bandcamp.com

 • Client

  https://twitter.com/macross8299

View Project

yuugen

yuugen es un DJ y productor centrado principalmente en los géneros Future Funk y J-POP/J-ELECTRO. Se inició en la música el 2016 produciendo para artistas especialmente en el campo del hip hop. En 2020 comenzó su carrera en solitario lanzando mixtapes y colaboraciones con raperos y cantantes como MEZZ y 杏夏. En los temas de yuugen se pueden notar fácilmente las influencias de artistas como Moe Shop, Night Tempo y YOASOBI. Actualmente se enfoca en innovar a partir del sonido digital, utilizado tanto samples como sintetizadores y se rige por el slogan “traer el pasado al presente, para convertirlo en futuro”.

 • Strategy

  https://instagram.com/yuugen.exe

 • Client

  https://twitter.com/YogurGen

View Project

DATCH

DATCH són les mans que donen vida als genials beats de THREE1989, amb un estil únic a cop de scratching i inspiració city-pop. A BubblePop oferirà el seu propi DJ set als assistents.

 • Strategy

  https://www.instagram.com/hideaki_adachi/

 • Design

  https://www.youtube.com/@three1989tokyo

 • Client

  https://twitter.com/datch1989

View Project