REI AMI

REI AMI va néixer en Seül (Corea del Sud) i es va traslladar a Maryland quan tenia 6 anys. Tot i que la seva família tenia creences cristianes força estrictes “en què qualsevol música “mundana” estava prohibida”, segons relata ella mateixa, la seva educació la va fer obrir-se a la música prohibida rápidament. En l´escola secundaria va explorar aquesta “música mundana”, des de Destiny´s Child i Mariah Carey fins Britney Spears, a més d´un munt de K-Pop. Més endavant es va interessar per la discografía de Kendrick Lamar, Lauryn Hill, Luther Vandross, A$AP Rocky i Drake, convertint-se en punts de referència per a les seves incipients creacions.

“Recordo que em ficava en molts embolics amb els meus pares quan m´enxampaven escoltant música que no era cristiana. Una vegada es va obrir el meu iTunes mentre el meu pare estava fent servir l´ordinador i va veure Birthday Sex de Jeremih. Es va tornar boig i em va dir que aniria a l´infern per escoltar aquest tipus de música.”

Tot i això, totes aquestes experiències la van dotar d´una determinació infrangible. Qualsevol tipus d´expressió creativa estava “mal vista”, com ella recorda. “L´única vegada que els meus pares em van animar a fer música va ser amb fins religiosos; em van fer clases de piano i guitarra per a que pogués tocar a l´esglèsia.

Back